Meteored - Kom bij ons werken

Meteored is meer dan een leverancier van meteorologische informatie

“In het begin waren wij een vrij traditioneel bedrijf, en dat zijn wij nog steeds, maar nu hebben wij ook een wijdere blik gekregen, hetgeen fantastisch is want als gevolg hebben wij ons kunnen diversifiëren en hebben wij betere producten en diensten kunnen leveren. Wij zijn een IT-bedrijf, een softwarebedrijf, het platform van liefhebbers van de meteorologie bij uitstek, maar met name zijn wij een bedrijf van mensen gepassioneerd door de producten die wij creëren.”

Meteored Employee Book Teamwork

Filosofie en waarden

“Het is algemeen bekend dat de capaciteit van een organisatie om te innoveren gelinkt is aan interactie tussen de teams. Verschillende onderzoeken hebben uitgewezen dat teams met uiteenlopende perspectieven en meningen beter presteren dan teams dat uit teamleden met eenzelfde of gelijksoortige visie bestaat, vooral als het gaat om het oplossen van complexe problemen.”

Meteored – Bouwen aan een gedeelde teamvisie

Werk

Meteored is groeiende en heeft een aanwezigheid in vele landen via haar verschillende webpagina´s en apps. Wij zijn altijd open om nieuwe teamleden aan te werven die toegevoegde waarde, vaardigheden en pro-activiteit met zich meebrengen.

Wil je onderdeel uitmaken van ons Meteoredteam? Als je denkt dat je een goede kandidaat bent, vul het onderstaande formulier in en voeg je CV toe, en dan nemen wij spoedig contact met jou op.

Meteored - Kom bij ons werken
  • Selecteer alleen actieve vacatures

  • Door deze gegevens te versturen gaat u ermee akkoord dat deze correct en actueel zijn en gaat u ermee akkoord dat Alpred SL ze gebruikt met het doel personeelswerving- en selectie op basis van uw geïnformeerde toestemming. Ze zullen worden bewaard zolang de genoemde doeleinden of andere wettelijke bepalingen bestaan, en er is ook niet voorzien in communicatie met derden. U kunt toegang, rectificatie of verwijdering vragen via [email protected], ook kunt u verder informate over ons privacybeleid terugvinden door hier te klikken.

* Alle velden zijn verplicht.

* Dient in PDF-formaat te zijn.