Meteored - Internationaal team

Zoals elk belangrijk project, is Meteored mogelijk dankzij een groots menselijk team dat op de achtergrond opereert. Onze natuurkundigen, meteorologen, ingenieurs, ontwerpers, journalisten, redacteuren, etc…. Werken elke dag aan het verbeteren van onze producten en diensten om zo de hoogst mogelijk kwaliteit te kunnen bieden en om nieuwe producten en diensten te kunnen ontwikkelen om zo in de voorhoede van de meteorologie te kunnen blijven.

Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van Meteored bevindt zich in Spanje. Hier vindt men het adres waar de meerderheid van het technische team verantwoordelijk voor de R&D in de meteorologie. Het is een jong team ofschoon ze ook over voldoende ervaring en onbeschroomdheid beschikken. Wij stellen graag aan je voor:

Francisco Javier López Martínez - Chief Executive Officer (CEO)

Francisco Javier López Martínez

Chief Executive Officer (CEO)

Opgeleid als econoom, gepassioneerd door informatica en meteorologie, medeoprichter van Meteored allá por el anno 2000. Javier coördineert het team en de Human Resources de Meteored, met als doel het verbeteren van de toekomstige meteorologische diensten.

Juan José Martínez Serrano - Directeur – Oprichter

Juan José Martínez Serrano

Directeur – Oprichter

Afgestudeerd in de Geologie aan de Universiteit van Granada, was al van vroegs af aan gepassioneerd door meteorologie. Medeoprichter van Meteored in het jaar 2000 en altijd enthousiast gebleven over zijn werk. Zijn taak, als onderdeel de directie is divers, altijd op zoek naar het verbeteren van Meteored in al haar facetten.

Adrián Martínez Navarro - Chief Operating Officer (COO)

Adrián Martínez Navarro

Chief Operating Officer (COO)

Werkzaam bij a Meteored op een concrete manier sinds 2008, informaticus van roeping en beroep en gepassioneerd door softwareontwikkeling. Adrián vormt momenteel de ruggengraat van de bedrijfsvoering op strategisch niveau op het gebied van bedrijfsvoering en productenontwikkeling en is altijd gefocust op de ontwikkeling vanuit de visie van het team.

José Antonio Jiménez Pérez - Chief Technology Officer (CTO)

José Antonio Jiménez Pérez

Chief Technology Officer (CTO)

Gepassioneerd door informatica sinds kleins af aan, met een altijd op morgen gerichte blik is deze Huercalense (afkomstig uit Huércal – Overa) verbonden met de Meteoredfamilie sinds 2010. Sindsdien is hij verworden tot de spil in het web van het bedrijf, altijd op zoek naar resource-optimalisatie en zoekende naar nieuwe technologieën die het businessmodel kunnen laten groeien tot het maximale.

Marcos Molina Cano - Coördinator van de Meteorologie-afdeling

Marcos Molina Cano

Coördinator van de Meteorologie-afdeling

Marcos kwam in 2015 in dienst bij Meteored en heeft sindsdien de taak van coördinator van de meteorologie-afdeling bekleedden in harmonie met de andere afdelingen is hij nieuwe prosten aan het ontwikkelen en verbeteren, gebaseerd op de gegevens van de meteorologische modellen, satellieten en radars. Van huis uit natuurkundige, afgestudeerd aan de Universiteit van Murcia (UMU) en met een passie voor meteorologie en informatica.

Juan Sánchez Segura - Applicatieontwikkelaar

Juan Sánchez Segura

Applicatieontwikkelaar

Juan is informatica-ingenieur en is al jaren werkzaam en in het ontwikkelen van luchtkwaliteitsmodellen voor de regio Murcia, tezamen met het natuurkundige departement van de Universiteit van Murcia (UMU). Vanuit die achtergrond is hij zich, beetje bij beetje, steeds meer gaan interesseren in het wereldje van de meteorologie en is de tweede man in de meteorologie-afdeling.

Salvador Cayuela Espí - Applicatieontwikkelaar

Salvador Cayuela Espí

Applicatieontwikkelaar

Afgestudeerd in Computer Engineering aan de Universiteit van Murcia in de specialisatie Computer Science. Hij liep stage bij verschillende bedrijven en werkte uiteindelijk voor een adviesbureau, waarna hij in 2023 bij Meteored kwam werken op de afdeling Meteorologie, waar hij verder zal trainen met de nieuwste technologieën.

Laura Palacios Peña - Meteorologe

Laura Palacios Peña

Meteorologe

Doctoraat in de Atmosferische Wetenschappen aan de Universiteit van Murcia, master in de Meteorologie en Geofysica aan de Universiteit van Granada en afgestudeerd in de Milieuwetenschappen. Haar specialiteit zijn meteorologische modellen en luchtkwaliteit. Zij heeft gewerkt als gastonderzoeker aan de Universiteit van Oxford (Verenigd Koninkrijk) en de Pacific Northwest National Laboratory (PNNL; VS). Zij werkt op de Meteorologie-afdeling van Meteored sinds 2020.

Héctor Galbis Sanchis - Applicatieontwikkelaar

Héctor Galbis Sanchis

Applicatieontwikkelaar

Afgestudeerd in Wiskunde en Computertechniek met een specialisatie in Computerwetenschappen, beschouwt hij zichzelf als een "geek" op het gebied van programmeren. Na het afronden van zijn studie komt hij in 2023 naar Meteored met het verlangen om zijn kennis in de praktijk te brengen en om nieuwe manieren van programmeren te blijven leren.

Lydia Gascó Ayala - Full stackontwikkelaar

Lydia Gascó Ayala

Full stackontwikkelaar

Geboren in Castellón, maar snel teruggekeerd naar haar roots in Murcia, waar ze al snel, en per toeval, in aanraking kwam met Meteored alwaar ze al snel een onderdeel werd van het team in 2009. Tezamen met Meteored heeft zij geleerd en is zij gevormd zonder te weten dat daar haar passie lag. Zij houdt ervan om tijd door te brengen met haar familie, te reizen en als zij de kans schoon ziet, ontsnapt zij van alles om naar het geluid van de zee te luisteren.

Isabel Martínez López - Webontwikkelaar en landenmanager

Isabel Martínez López

Webontwikkelaar en landenmanager

Geboren in Frankrijk en opgeleid aan de Universiteit Claude Bernard – Lyon, is Isabel onderdeel geworden van Meteored in 2013. Gespecialiseerd in webdesign heeft haar verscheidenheid haar gebracht tot de functie van coördinator van de landenmanager van Meteored alsmede als landenmanager bij Tameteo.

Juan Carlos Martínez Expósito - Full stackontwikkelaar

Juan Carlos Martínez Expósito

Full stackontwikkelaar

Afgestudeerd in de Informatica en met een grote passie voor de wereld van het softwaredesign. Momenteel maakt hij deel uit van het team van webdiensten en -ontwikkeling, ondersteunt hij het team met zijn kennis en ervaring op het gebied van kennistechnologie, webtechnologieën en de ontwikkeling van de Meteoredproducten.

David Martínez Moya - Backend developer

David Martínez Moya

Backend developer

Afgestudeerd informaticus met een specialisatie in software ontwikkeling aan de Universiteit van Murcia. Na het afstuderen en enkele stages te hebben gelopen in verschillende adviesbureau's is hij bij Meteored terecht gekomen. Binnen ons bedrijf is hij werkzaam in het web- en servicesontwikkelingsteam terecht gekomen waarbij hij zich kan blijven ontwikkelen.

Juan Miguel Sánchez Mellinas - Backend developer

Juan Miguel Sánchez Mellinas

Backend developer

Computer Engineer met een specialisatie in Software Engineering van de Universiteit van Murcia. Na zijn afstuderen in 2023 besloot hij zich aan te sluiten bij het backofficeteam van Meteored om zijn roeping voort te zetten door te trainen met de nieuwste technologieën.

Cati Pelegrín González - Webcoördinator en SEO

Cati Pelegrín González

Webcoördinator en SEO

Informatica-ingenieur met een masteropleiding in SEO, Cati is begonnen bij Meteored in 2014 als webontwikkelaar. Momenteel is zij verantwoordelijk voor de publiciteitstaken, SEO-en zoekmachineoptimalisatie, en bovendien als coördinator van het webteam. Non-conformiste en detail georiënteerd, helpt zij haar team met haar ervaring, verantwoordelijkheidsheidsgevoel en vrouwelijke touch.

Juan Pedrosa Pérez - Webontwikkelaar

Juan Pedrosa Pérez

Webontwikkelaar

Informaticus van beroep en roeping. Juan houdt ervan om nieuwe ideeën die opduiken in de informatiewereld zich aan te leren. Na jaren in de consultantswereld, is hij bij Meteored begonnen in 2017, waar hij zich heeft ontwikkeld en zich heeft gestort op de wereld van de meteorologie. Momenteel houdt hij zich bezig met het geven van ondersteuning voor de nieuwssectie voor de verschillende portalen.

Diego Jesús Ramos Rodríguez - Webontwikkelaar

Diego Jesús Ramos Rodríguez

Webontwikkelaar

Geboren in Vera, Almería, had Diego al vroeg een toekomst in de wereld van de informatica in gedachten. Daarom, na het behalen van zijn studie, was het logisch dat zijn toekomst in de informatica zou gaan liggen. Daarom, na het behalen van zijn Ingenieurstitel aan de universiteit van Granada besloot hij zich toe te wijden aan Meteoredproject om zo te kunnen blijven leren als webontwikkelaar.

Francisco Javier García Sánchez - Webontwikkelaar

Francisco Javier García Sánchez

Webontwikkelaar

Ingenieur in de informatica. Betrokken bij de wereld van het internet sinds het prille begin. Zij is bij Meteored komen werken in 2020 om te werken aan innovatie in een verscheidenheid van projecten. Gepassioneerd door dieren, de zee, sporten en familie.

Fernando Jesús Fernández Valero - Webontwikkelaar

Fernando Jesús Fernández Valero

Webontwikkelaar

Fernando, Technisch Ingenieur, afgestudeerd in Informaticasystemen aan de Universiteit van Almeria, werkt sinds 2015 bij Tameteo. Op dit moment maakt hij deel uit van het webontwikkelingsteam waar hij zich bezig houdt met het vinden van de meest gemakkelijke interactie tussen de gebruiker en onze diensten.

Belinda González Haro - Webontwikkelaar

Belinda González Haro

Webontwikkelaar

Computeringenieur die heeft gestudeerd aan de Universiteit van Granada. Zij voegde zich bij het Meteoredteam in 2020, waarmee zij besloot om haar carrière te beginnen in een omgeving in een omgeving waarbij innovatie de boventoon voert om zich te kunnen blijven ontwikkelen en met de nieuwste technologieën aan de slag te kunnen gaan.

Jose María Parra Pérez - Webontwikkelaar

Jose María Parra Pérez

Webontwikkelaar

Afgestudeerd in de informatica met als specialisatie programeren aan de universiteit van Murcia. Na het afstuderen beslot hij zich aan te sluiten bij het webontwikkelingsteam van Meteored om door te gaan met zijn roeping in de informatica en de toegankelijkheid van een van de beste meteorologiewebsites te verbeteren.

Miguel Ángel Carrasco García - Webontwikkelaar

Miguel Ángel Carrasco García

Webontwikkelaar

Informaticus met een studie Informatiesystemen aan de universiteit van Murcia. Na een korte periode in de Informaticasector besloot hij zich aan te sluiten bij Meteored met de intentie om zich te kunnen blijven ontwikkelen, met cutting edge technologie aan de slag te kunnen gaan en van de beste te kunnen leren.

Lucía Cáceres Cegarra - Webontwikkelaar

Lucía Cáceres Cegarra

Webontwikkelaar

Zij is afgestudeerd als zowel informaticus als bedrijfskundige aan de Universiteit van Granada in 2023. Vervolgens is zij bij Meteored terecht gekomen als webdesigner toen zij aan het begin van haar carrière stond en probeert zoveel mogelijk waarde toe te voegen aan het team als mogelijk.

Pedro Marín Álvarez - Coördinator Apps

Pedro Marín Álvarez

Coördinator Apps

Onderdeel van de Meteoredfamilie sinds 2013. Technische Ingenieur in de Informatica, behaald aan de Universiteit van Granada. Verslaafd aan de groene Android sinds 2011. Onophoudelijk voorvechter voor Clean Code en effectieve algoritmen. Proberende zich op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van interfacedesign. Vastberaden om de toegankelijkheid en gebruikerservaringen te verbeteren.

José Miguel Pérez Caballero - Coördinator iOS Apps

José Miguel Pérez Caballero

Coördinator iOS Apps

Informatica-ingenieur, bij Meteored actief sinds 2013 belast met de iOS-apps. Dit alles is begonnen in zijn kindertijd met een Spectrum. De informatica, en in het bijzonder het programmeren, is begonnen als een hobby. In zijn studententijd kocht hij zijn eerste iMac en is sindsdien Applefan. Ondersteunt het team met zijn kennis van het ontwikkelen van iOS-, Swift en Diversionplatforms.

Alejandro Vicente Millán - Ontwikkelaar mobiel

Alejandro Vicente Millán

Ontwikkelaar mobiel

Alejandro, afgestudeerd in de Informatica, met een minor in Softwareengineering van de Universiteit van Almeria, is gespecialiseerd in mobiele en is sinds 2016 werkzaam in de applicatie-afdeling van Meteored, in eerste instantie als Android-ontwikkelaar en momenteel als iOS-ontwikkelaar.

Rocío Martínez Costa - Androidontwikkelaar

Rocío Martínez Costa

Androidontwikkelaar

Afgestudeerd in Telecomengineering aan de Universiteit Miguel Hernández te Elche. Gepassioneerd door het ontwerpen van software en nieuwe technologieën is zij reeds werkzaam bij het multidisciplinaire team van Meteored sinds 2013. Momenteel werkt zij als ontwikkelaar in het Andriodteam, waar zij haar kennis op het gebied van software-ontwikkeling, verbeelding, ervaring gebruikt om nieuwe functies toe creëren en de reeds bestaande te verbeteren.

Francisco José Crespo Pérez - Androidontwikkelaar

Francisco José Crespo Pérez

Androidontwikkelaar

Hij is afgestudeerd informatica ingenieur aan de universiteit van Mucia met een specialisatie in Software en nadien is hij bij Meteored begonnen in 2022. Sindsdien werd hij in het Androidteam waar hij creativiteit toevoegd, geniet van de behaalde voortuitgang en de goede sfeer binnen het team.

Pedro Molina Peña - iOSontwikkelaar

Pedro Molina Peña

iOSontwikkelaar

Afgestudeerd informaticus aan de UMU, waarna hij na zijn master en wat consultancywerk zich in 2023 bij het team van Meteored heeft gevoegd als iOS- en webontwikkelaar. Pedro wil zich graag als professional verder blijven ontwikkelen en met zijn kennis bijdragen aan het succes van het team.

Sandra Monrabal del Moral - Chief Communications Officer (CCO)

Sandra Monrabal del Moral

Chief Communications Officer (CCO)

Opgeleid in Reclame en Public Relations aan de Universiteit Jaume I de Castellón in 2011, een Master in Duurzaamheid en Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen aan de UNED in 2020. Sandra is begonnen te ondernemen in digitale projecten, zo was zij bijvoorbeeld de mede-oprichter van glikBar en Multidub. SInds 2016 is zij gaan werken als account manager en Chief Marketing Officer bij een communicatiebureau. Zij heeft een passie voor communicatie en gelooft in de noodzaak voor bedrijven om waarde toe te voegen aan de maatschappij en zij zal nu de rol van Chief Communicatie Officer gaan vervullen bij Meteored.

Juan José Villena -

Juan José Villena

Cristina Chuecos Pérez - Chief design officer (CDO)

Cristina Chuecos Pérez

Chief design officer (CDO)

Afgestuurd in Grafisch Design aan de ESD (Murcia) in 2016. Hij werd onderdeel van het Meteoredteam in 2023 om het grafisch designteam te leiden, en hij werkt samen binnen een multidisciplinair team om samen de visuele effecten te verbeteren.

Mario Liria Martínez - Digital Marketing Manager

Mario Liria Martínez

Digital Marketing Manager

Afgestudeerd in Marketing en Marktonderzoek aan de Universiteit van Granada, daarna deed hij een Master in Marketing & Digital Business aan de IMF Business School. Marketing specialist en gepassioneerd door de zakenwereld. Na zijn tijd bij Freepik kwam hij in 2023 bij Meteored als Digital Marketing Manager.

Internationaal redactieteam

Meteored is, dankzij een internationaal redactieteam, gestationeerd op meerdere plekken wereldwijd. Onze meteorologische experts en redactiechefs tezamen met hun teams, houden ons op de hoogte van alle actualiteiten gerelationeerd aan het weer in de diverse landen én in verschillende talen.

Redactie Spanje

José Antonio Maldonado

José Antonio Maldonado

Francisco Martín León

Francisco Martín León

José Miguel Viñas

José Miguel Viñas

Samuel Biener

Samuel Biener

Natacha Payà

Natacha Payà

Yurima Celdrán

Yurima Celdrán

Pedro de la Fuente

Pedro de la Fuente

Victor González

Victor González

Duncan Wingen

Duncan Wingen

Montse Hidalgo

Montse Hidalgo

Gloria Martín

Gloria Martín

Belén Valdehita

Belén Valdehita

Fernando Llorente

Fernando Llorente

Marc Redondo

Marc Redondo

José David Díaz Mohedano

José David Díaz Mohedano

Gemma Del Caño

Gemma Del Caño

Roger Solé

Roger Solé

Cintia Cepero

Cintia Cepero

Manuel Maderal

Manuel Maderal

Rocio González

Rocio González

Silvia Ferrer

Silvia Ferrer

Raquel Lorente Plazas

Raquel Lorente Plazas

Redactie Mexico

Úrsula Pamela García

Úrsula Pamela García

Omar Payán Quinto

Omar Payán Quinto

Juan Antonio Palma

Juan Antonio Palma

Orlando Aurquia

Orlando Aurquia

José Martín Cortés

José Martín Cortés

Zeus Valtierra

Zeus Valtierra

Rocío López Fonseca

Rocío López Fonseca

Eduardo Corella

Eduardo Corella

Marlenne Trujillo

Marlenne Trujillo

Redactie Frankrijk

Marc Hay

Marc Hay

Guillaume Woznica

Guillaume Woznica

Florian Pasiecznik

Florian Pasiecznik

Anthony Kaczmarek

Anthony Kaczmarek

Hinatea Chatal

Hinatea Chatal

Clément Meirone

Clément Meirone

Tristan Bergen

Tristan Bergen

Mamy Nirina Rolland Randrianarivelo

Mamy Nirina Rolland Randrianarivelo

Redactie Italië

Lorenzo Pasqualini

Lorenzo Pasqualini

Daniele Ingemi

Daniele Ingemi

Luca Lombroso

Luca Lombroso

Margherita Erriu

Margherita Erriu

Luca Ciceroni

Luca Ciceroni

Sergio Messina

Sergio Messina

Costanza Bartucca

Costanza Bartucca

Redactie Portugal

Alfredo Graça

Alfredo Graça

Joana Campos

Joana Campos

João Tomás

João Tomás

Teresa Abrantes

Teresa Abrantes

Paula Gonçalves

Paula Gonçalves

Hélder Lopes

Hélder Lopes

José Miguel Dias

José Miguel Dias

Rita Caeiro

Rita Caeiro

Teresa Silveira

Teresa Silveira

Redactie Argentinië

Christian Garavaglia

Christian Garavaglia

Marina Fernández

Marina Fernández

Enzo Campetella

Enzo Campetella

Cindy Fernández

Cindy Fernández

Mariela de Diego

Mariela de Diego

Mauricio Saldivar

Mauricio Saldivar

Leonardo De Benedictis

Leonardo De Benedictis

Daniel Aprile

Daniel Aprile

Agustina Fontirroig

Agustina Fontirroig

Redactie Brazilië

Tiago Robles

Tiago Robles

Paola Bueno

Paola Bueno

Matheus Manente

Matheus Manente

Amanda Souza

Amanda Souza

Karen Teixeira

Karen Teixeira

Roberta Duarte

Roberta Duarte

Ana Flávia Martins

Ana Flávia Martins

Mellanie Dutra

Mellanie Dutra

Cátia Braga

Cátia Braga

Diego Portalanza

Diego Portalanza

Helem Azevedo

Helem Azevedo

Luiz Felippe

Luiz Felippe

Redactie Duitsland

Leon Beurer

Leon Beurer

Johannes Habermehl

Johannes Habermehl

Lisa Seyde

Lisa Seyde

Markus Köss

Markus Köss

Niklas Weise

Niklas Weise

Ralf Roschlau

Ralf Roschlau

Fabian Siegmann

Fabian Siegmann

Tobias Schad

Tobias Schad

Malte Neuper

Malte Neuper

Nils Damke

Nils Damke

Tânia Jordão Cardoso

Tânia Jordão Cardoso

Gregor Pittke

Gregor Pittke

Kathy Schrey

Kathy Schrey

Jan Marot

Jan Marot

Redactie Verenigd Koninkrijk

Clarissa Wright

Clarissa Wright

Kerry Taylor-Smith

Kerry Taylor-Smith

Helena Mottram

Helena Mottram

Phil Rosenberg

Phil Rosenberg

Catherine Early

Catherine Early

Stephanie Leonida

Stephanie Leonida

Lee Bell

Lee Bell

George Pacey

George Pacey

Hattie Russell

Hattie Russell

Mazz Cummings

Mazz Cummings

Jack Swain

Jack Swain

Nazaneen Ghaffar

Nazaneen Ghaffar

Redactie Chili

Viviana Urbina

Viviana Urbina

Reina Campos Caba

Reina Campos Caba

Pamela Henríquez

Pamela Henríquez

Laura Faz

Laura Faz

Alejandro Sepúlveda

Alejandro Sepúlveda

Gabriela Aceitón Cortés

Gabriela Aceitón Cortés

Catalina Contreras

Catalina Contreras

Cristina Espinoza

Cristina Espinoza

Diego Campos

Diego Campos

Tania Maldonado Venegas

Tania Maldonado Venegas

Redactie Verenigde Staten

Claire Mcallister

Claire Mcallister

Dainet Sierra

Dainet Sierra

Jeanette Gallardo

Jeanette Gallardo

Kathryn Davies

Kathryn Davies

Timothy McGill

Timothy McGill

Khiana Watson

Khiana Watson

Lauren Bostwick

Lauren Bostwick