Meteored - Passie voor meteorologie, geniet ervan samen met ons

Elke dag hebben miljoenen mensen vertrouwen in onze weersvoorspellingen om zo hun dag in te plannen.
Elke dag hebben miljoenen mensen vertrouwen in onze weersvoorspellingen om zo hun dag in te plannen.

Ervaring, kwaliteit en toewijding

Wij wijden ons al meer dan 20 jaar toe aan de meteorologie. Gedurende deze jaren, hebben wij ons verbeterd en zijn wij sterk gegroeid. Vandaag de dag worden onze voorspellingen wereldwijd aangeboden.

Het laat geen twijfel dat Meteored zich heeft ontwikkeld tot één van de leiders op het gebied van meteorologische informatie op globaal niveau. Dit wordt bevestigd door alle professionals, liefhebbers van de meteorologie en alle personen wereldwijd die dagelijks vertrouwen hebben in ons.

Hetgeen dat, in eerste instantie begonnen is als een simpel tijdverdrijf, is vandaag de dag verworden tot een prestigieus bedrijf met een groot bereik.

Wat bieden we?

Wij zijn experts in de meteorologie, en wij wijden ons louter toe aan het creëren en verbeteren van producten en diensten gerelationeerd aan het weer. Alle producten en diensten die wij aanbieden zijn volledig ontwikkeld door ons, hetgeen onze excellentie, exclusiviteit en kwaliteit garandeert.

Onze voorspellingen worden gebaseerd op het ECMWF-model, beschouwd als het beste, globaal opererend meteorologisch model van de Wereld Meteorologische Organisatie (WMO). Dit meteorologische model heeft een hoge betrouwbaarheid en wordt constant geactualiseerd op basis van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen om zo de meeste complexe situaties aan te kunnen.

Bovendien leveren wij exclusieve producten voor communicatiekanalen, zoals geanimeerde, regionalen en nationale voorspellingskaarten en analyses van meteorologische fenomenen van onze experts.

Ons team

Ons team bestaat uit de beste professionals; ingenieurs, natuurkundigen, meteorologen, webontwerpers, journalisten, etc… allen met het gemeenschappelijke doel, ervoor te zorgen dat Meteored in de voorhoede van de meteorologie blijft.

Momenteel, bestaat het team uit meer dan 70 personen die elke dag samen werken om jou een kwaliteitsservice te kunnen bieden. Ons team is constant aan het groeien, niet alleen qua grootte, maar ook op professioneel en persoonlijk vlak.

Blijf geïnformeerd

Wij van Meteored zijn zeer actief op sociale netwerken. Via deze informeren wij jullie inzake de weersverwachtingen, de meest in het oog springende weerfenomenen, -waarschuwingen en het meest relevante nieuws. Mis geen van deze en volg ons via de sociale netwerken;